diumenge, 10 de desembre del 2017

LES PARRÒQUIES DE LA VALL FOSCA FAN PELEGRINATGE A LA MARE DE DËU D'ARBOLÓ EN LA FESTA DE LA INMACULADA


En la festa de la Mare mn.de Déu de la Inmaculada, un grup de fidels de les parròquies de la Vall Fosca i Senterada hem fet un pelegrinatge a la Mare de Déu d'Arboló i hem passat un dia de germanor i convivència.
Tot pujant a l'ermita, enfilada sobre una roquellada al peu del riu Noguera Pallaresa, s'ha resat el Rosari. A dalt ja ens esperaven les persones que tenen cura de l'ermita i ens han ensenyat el museu i la botiga de records. Mn. Joan Pau rector de Sort acompanyat de Mn.Josep, responsable de les parròquies , ha presidit la Missa i ha acompanyat el grup en el posterior dinar. La Conxita, com sempre ha organitzat tot el pelegrinatgei ha dirigit els cants en la celebració.
Tot seguit i en un dia fred però prou asoleiat, hem pogut visitar el Monestir de Gerri de la Sal amb una guia que ens ha ajudat a conèixer la historia de la comunitat benedictina que hi va ser present durant segles.
Un bon dinar al restaurant La Borda d'Arnaldo de Montardit, ens ha refet del fred i ha estat el final d'un bon dia de compartir, pregar i viure aquesta festa de la Mare de Déu amb joia tot esperant un nou Nadal en els cors dels pelegrins  i en els pobles de la Vall Fosca i Senterada.