dimecres, 25 d’abril del 2018

EL MOSSÈN DE LA MISSA DE LA TV2 MN. CARLES CAHUANA, PRESIDEIX L’APLEC DE SANT MARC A LA VALL FOSCA
En un fantàstic dia primaveral, Mn. Carles Cahuana ha presidit la missa a l’aplec de sant Marc a Pobellà. 

Com cada  any tot de veïns de Pobellà, Montrós i fidels de la Vall Fosca s’han reunit per venerar el sant patró i cantar-li els goigs. Aquest Sant Marc, ha presidit  el mossèn que habitualment diu la Missa a la televisió. Mn. Carles Cahuana és molt conegut i estimat. Tots els veïns li han transmès el bé que fa amb aquesta celebració per el fet d’arribar a tantes llars en petits poblets tant aïllats i on no es pot celebrar missa tan sovint com és voldria.
En les seves paraules Mn. Carles ha explicat , que quan te la oportunitat, li agrada conèixer als seus fidels. Celebrar a la tele, és fred i davant només tens unes càmeres i una paret. Poder veure els rostres d’aquells que preguen amb ell li és d’una gran felicitat i l’omple d’alegria al sentir-se acompanyat.
La festa ha acabat amb el cant dels goigs i compartint una bona coca i vi dolç. També moltes fotos en deixaran testimoni d’aquest excepcional aplec d’aquest any.
Mn. Carles Cahuana és secretari general del bisbat de Terrassa,  vicari de la parròquia de Sant Pere al monestir de Sant Cugat del Vallès i presideix cada diumenge la Missa en català a TVE2.