dilluns, 19 de novembre del 2018

REUNIÓ DE TREBALL DELEGATS DE PASTORAL FAMILIAR CATALUNYA




El dissabte dia 17 de novembre va tenir lloc la primera reunió de curs dels Delegats de pastoral familiar dels bisbats de Catalunya.
Es trobaren a "la Casa de l'Església" del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, on vàrem ser acollits i acompanyats durant tota la sessió de treball per el seu bisbe Mons. D. Agustí Cortés. Ell mateix ens va dirigir la pregària inicial. Del nostre bisbat hi van participar els Delegats Conxita Salvadó i Mn. Josep Montoya.
En la reunió es va treballar bàsicament la preparació de la Setmana de la família que com es tradició, es celebra del 1 al 10 de març. Aquest any portarà el lema de : "Família: bressol i referent de nova humanitat" fent referència al passat sínode de joves i la seva vinculació a la família.
Altres temes varen ser: 
Comentari per part de la delegació de Barcelona de la trobada mundial de les famílies i també la trobada de delegats convocada per la CEE a Madrid el mes d'octubre on hi van participar.
També es va fer referència a la trobada de de formació de Guadarrama el passat juliol on els delegats del nostre bisbat hi van ser presents.
Es proposa de participar per part dels delegats que els sigui possible a la "Encuentro anual de formación para los COF's" el 19 de gener de 2019.
A tot això es comenta la necessitat de que els COF's(centres d'orientació familiar) i les entitats "Raquel", (que procuren per ajudar al dol) siguin entitats ben constituïdes a nivell diocesà i arrelades a les Delegacions de Família dels bisbats.
El procurar per la millora dels cursos de preparació al sagrament del matrimoni ,va ser el tema final comentat.
La propera reunió de treball de delegats de família serà el proper 26 de gener.