dilluns, 23 de juliol del 2018

NOMENAMENTS A LA DIÒCESI D'URGELL A PARTIR SETEMBRE 2018

L’Arquebisbe d’Urgell ha fet pública la previsió de Nomenaments per a aquest Curs, amb una Nota Informativa que és aquesta:

NOMENAMENTS NO PARROQUIALS:

M.I. Mn. Antoni Elvira i Gorgorió, Canonge de la S.E. Catedral de Sta. Maria d’Urgell. Continua com a Vicari episcopal per a l’acció pastoral, Delegat diocesà de Catequesi, Director de l’Escola Diocesana de Formació permanent i Rector d’Encamp.

Mn. Gabriel Casanovas i Vila, Rector del Seminari diocesà d’Urgell. Continua com a Subdelegat diocesà de joventut i Prevere adscrit a la Parròquia de St. Ot de La Seu d’Urgell. 
NOMENAMENTS PARROQUIALS :

Mn. Antoni Ballester i Díaz, Rector de les Parròquies de la Mare de Déu Assumpta de Seró i St. Pere de Tudela. Continua de Rector d’Artesa de Segre i dels altres pobles que fins ara té encomanats. 

Mn. Josep Maria Aresté i Miret, Administrador parroquial de les Parròquies de St. Joan Baptista de Térmens i Sta. Maria de Menàrguens. Continua d’Administrador parroquial de Bellvís, El Poal i Els Arcs. 

Mn. Pere Morales i Moreno, Rector de les Parròquies de St. Julià d’Age; St. Esteve de Guils de Cerdanya; St. Esteve de Les Pereres; Sts. Cosme i Damià de Queixans; St. Vicenç de Saneja i St. Andreu de Vilallobent. Continua de Rector d’Alp, Estoll i Urtx, i cessa de Vicari parroquial de Puigcerdà.

Mn. Emili Villegas i Artacho, Vicari parroquial de les Parròquies de St. Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany i de Sta. Eulàlia de Mèrida d’Encamp amb St. Pere d’El Pas de La Casa. 
Mn. Antoni Baldomà i Molins, Diaca adscrit a les Parròquies de St. Joan Baptista de Térmens i Sta. Maria de Menàrguens. Continua de Diaca adscrit a les parròquies que fins ara servia pastoralment.

Mn. Josep Montoya i Viñas, Diaca adscrit a la Parròquia de St. Esteve d’Andorra la Vella. Continua de Diaca adscrit a les Parròquies de La Vall Fosca.  

JUBILACIÓ :
El Sr. Arquebisbe accepta la jubilació de Mn. Jaume Tarragó i Farrera.