diumenge, 22 de juliol del 2018

PRIMERES COMUNIONS A LA VALL FOSCA 2018

A  l'església de sant Vicens de Capdella, tot justs acabades les intervencions previstes a la part de l'absis on s'han recuperat unes pintures murals, ha tingut lloc la Primera Comunió de sis nois i noies de les parròquies de Pobellà, La Plana, Aguiró i Espui. 
Ha estat una festa no només per les famílies, sinó per tota la vall, tant per el fet de que sis nois i nois féssin la primera comunió després de diversos anys sense cap infant en preparació, com per haber tingut lloc a Capdella. 
Ha pressidit la celebració Mn. Josep, rector de la Pobla de Segur i de les parròquies de la Vall Fosca, juntament amb Mn. Josep Montoya, diaca responsable pastoral de la Vall.
La Conxita, la catequista els ha acompanyat en el intinerari de preparació durant dos anys i ha estat per ella una alegria immensa de poder viure aquest dia amb totes les famílies.
Donem gràcies als pares, per tota la seva dedicació a que la festa fos ben lluïda, com a l’ajuntament per tota la gestió per a que l'església estigués a punt aquell dia. Moltes gràcies per la cessió de les cadires i l'equip de so.