dissabte, 1 de juny del 2019

GRAVACIÓ DE PROGRAMA DE TV3 SIGNES DELS TEMPS A LA VALL FOSCA

A finals de maig ha tingut lloc la gravació d'un capítol del programa sobre temàtica religiosa de tv3 "Signes dels Temps" que s'emet habitualment els diumenges al matí.
En aquest cas en volgut fer veure un matrimoni que fan una tasca missionera d'atenció a petites comunitats rurals al Pirineu. El Josep diaca permanent i que amb la Conxita tenen cura de tots els poblets de la Vall Fosca i Senterada. Al nostre bisbat d'Urgell.
Han volgut recrear un dels nostres caps de setmana  i també han gravat una llarga entrevista en el marc incomparable que tenim a la vall, Sant Vicens de Capdella.





Que serveixi aquest programa per fer conèixer una mica més la nostra vall, que la gent conegui la realitat del món rural i les seves comunitats cristianes i la necessitat de més voluntariat perquè aquestes comunitats no quedin abandonades.






Agraïm a Déu haber estat escollits per donar aquest testimoni.
I donem les gràcies per la professionalitat en primer lloc a la guionista de tv3 Glòria Barrete per la seva sensibilitat per voler reflexar la vivència de les nostres comunitats.
Gràcies a l'ajuntament per les facilitats i acompanyament donat durant el rodatge.
Gràcies a les persones que han col.laborat com a figurants en diverses escenes.
I moltes gràcies a tot l'equip de tv3 i al presentador Francesc Rosaura per la seva delicadesa a tot plegat.





Quan sigui emès, que serà durant aquest més de juny, ho farem saber.