dimarts, 25 de juny del 2019

Marxem de les Parròquies de la Vall Fosca i Senterada...de moment aquest estiu.

 “No deixeu de celebrar el diumenge…us ho prego”


 La celebració del diumenge és el centre de la vida cristiana i per els vostre petits poblets te una significació encara més gran. Manifesteu que sou vius, que en els vostre pobles encara pregueu al cel i ploreu les tempestes. Que els vostre fills son remullats en el baptisme i els vostres morts han estat pals de paller de casa i mai els oblidareu. 

Obrir les vostres esglésies, a muntanya, és molt més que dir Missa, és molt més que una benedicció,és un retrobar-se, és un perdonar-se, és celebrar la vida i la festa.
Obrir les vostres esglésies és tocar campanes i que les besties i tota la creació clami al cel en acció de gràcies a Déu.

Per això en aquest moment de comiat, us prego..no deixeu de celebrar el diumenge. Serà allò millor que us haurem deixat la Conxita i jo. Potser no serà un adéu per sempre, però si més no, fins entrada la tardor el Sr. Bisbe ens demana una ajuda, un esforç en unes circumstàncies especials. I la Conxita i jo , com no podia ser d’altre manera, emprenem aquest projecte amb renovades il•lusions, per seguir sent, allí on ens envia el Senyor, llum i sal, portant pau, amor i la bona nova de Jesús des de un diaconat missioner.

Des de Bellver de la Cerdanya, us supliquem una pregària. Si pregueu per nosaltres no ens oblidareu i seguirem estant en comunió. Per nosaltres serà molt important seguir sentint-vos ben  a prop perquè heu significat molt per nosaltres i ho seguireu sent per sempre.Com us deia, potser no será un adéu per sempre, però si més no, aquest estiu no hi serem.
 Queda amb vosaltres, tots els dissabtes Mn. Luismi a qui tots coneixeu. Tot i fer un gran esforç cada semana per venir des de Rialp, no deixa de fer-ho amb molta il.lusió doncs en tenia un gran record dels anys passats a la vall. Acolliu-lo de nou amb estimació i fraternitat. Déu us ho pagarà amb escreix.
També el Sr. Carles Nicuesa de nou dispensarà una gran ajuda aquest més d’agost. Gràcies amic.
Per part nostre una abraçada i una pregària a tots. 
Us estimem.Mn. Josep Montoya, diaca
Conxita Salvadó