dimarts, 2 de juliol del 2019

Nomenaments parroquials a la Diòcesi d’Urgell




Nomenaments parroquials a la Diòcesi d’Urgell
Escrit per
Delegació MCS
Publicat el
02 Juliol 2019
L’Arquebisbe-bisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives i Sicília ha signat aquests darrers dies els següents Nomenaments parroquials:
·      
 Mn. Jaume Mayoral i Martí, Rector de les Parròquies de la Mare de Déu Assumpta d’Agramunt; St. Pere de Bellver de Sió; St. Salvador de Claravalls; la Mare de Déu Assumpta de Coscó; St. Pere de Les Ventoses; la Mare de Déu Assumpta de Pradell de Sió; St. Pere de Preixens; St. Jaume de Montclar d’Urgell; St. Pere de Donzell d’Urgell; St. Llorenç de Mafet; St. Miquel de Montfalcó d’Agramunt; St. Pere de Puigverd d’Agramunt i de Sta. Maria de Santa Maria de Montmagastrell.
·       
Mn. Pere Morales i Moreno, Rector de les Parròquies de Sta. Maria de Ponts; la Mare de Déu Assumpta de Sanaüja i de Ribelles i de St. Miquel de Vilanova de l’Aguda. Prevere adscrit a les Parròquies de St. Joan Baptista de Cabanabona; St. Serni de Bellfort; St. Andreu d’El Puig de Rialb; Sta. Maria de Gualter; St. Iscle i Sta. Victòria de La Torre de Rialb; la Mare de Déu Assumpta de Palau de Rialb; St. Esteve de Pallerols de Rialb; St. Pere de Tiurana-Solers i St. Miquel de Vilaplana.
·       
Mn. Josep Uriel Álvarez i Bedoya, Rector de les Parròquies de St. Pere d’Alp; Sta. Eulàlia de Mèrida d’Estoll; St. Martí d’Urtx; St. Julià d’Age; St. Esteve de Guils de Cerdanya; St. Esteve de Les Pereres; Sts. Cosme i Damià de Queixans; St. Vicenç de Saneja i St. Andreu de Vilallobent.
·       
Mn. Jordi Vásquez Avendaño, Rector de les Parròquies de St. Andreu d’Oliana; Sts. Just i Pastor de La Valldan; St. Miquel de Peramola; St. Serni d’Aguilar i la Mare de Déu del Roser de Santa Llúcia de Tragó. Continua com a Rector d’Organyà i pobles veïns.
·      
 Mn. Emili Villegas Artacho, Administrador parroquial de les Parròquies de la M. de Déu Assumpta de Ribes de Freser; St. Jaume de Queralbs, amb el Santuari de la Mare de Déu de Núria; St. Martí de Campelles; St. Serni de Fustanyà; St. Cristòfol de Nevà; St. Cristòfol de Toses; St. Feliu de Bruguera; St. Esteve de Pardines; St. Vicenç de Planoles i St. Cristòfol de Ventolà.
·      
Mn. Gabriel Casanovas i Vila, Administrador parroquial de les Parròquies de St. Jaume de Bellver de Cerdanya; St. Eloi de Martinet; St. Andreu de Baltarga; St. Esteve de Prullans; St. Serni de Prats i Sansor, Sta. Eulàlia de Mèrida d´Eller-Cortàs; St. Serni de Montellà de Cadí; Sta. Eulàlia de Mèrida de Pi; St. Julià de Pedra-Bor; St. Serni de Coborriu; St. Joan Baptista de Riu; Sta. Eugènia de Santa Eugènia de Nerellà; St. Iscle i Sta. Victòria de Talltendre-Ordèn; St. Martí d´Arànser; St. Pere de Lles de Cerdanya; St. Fructuós de Músser; St. Iscle i Sta. Victòria de Sanavastre; St. Llorenç de Das; i de la Mare de Déu Assumpta de Mosoll i de St. Climent d´Urús
·      
 Mn. Josep Montoya i Viñas, Diaca adscrit a les Parròquies de St. Jaume de Bellver de Cerdanya; St. Eloi de Martinet; St. Andreu de Baltarga; St. Esteve de Prullans; St. Serni de Prats i Sansor, de Montellà de Cadí i de Coborriu; Sta. Eulàlia de Mèrida d´Eller-Cortàs i de Pi; St. Julià de Pedra-Bor; St. Joan Baptista de Riu; Sta. Eugènia de Santa Eugènia de Nerellà; St. Iscle i Sta. Victòria de Talltendre-Ordèn i de Sanavastre; St. Martí d´Arànser; St. Pere de Lles de Cerdanya; St. Fructuós de Músser; St. Llorenç de Das; i de la Mare de Déu Assumpta de Mosoll i de St. Climent d´Urús.

La Seu d’Urgell, 2 de juliol de 2019